2016. aug 19.

Látványos ház újra-berendezésbe kezdtünk a héten!

írta: Szigeti Zoltán
Látványos ház újra-berendezésbe kezdtünk a héten!

A terveket lezártuk, a héten indult végre a kivitelezése annak a kistarcsai ház felújításnak, amelynek átrendezési terveiről ITT és ITT már írtam.

Egy három fős család költözik ebbe a kertes házba: papa, mama és egy tinédzser. Eddig egy ötven négyzetméter körüli, hangulatos, de hármuknak már nagyon kicsi lakásban laktak, és azért költöznek ide, mert szeretnének végre elegendő teret mindannyiuknak. Az új életet pedig olyan új környezetben képzelik el, ami nap mint nap emlékezteti őket, hogy milyen jó döntés volt a költözés költségeit és fáradalmait vállalni. Ezért bíztak meg engem, hogy sok ötlettel lássam el őket, illetve látványterveken együtt tervezzük meg a jövőbeli életük díszleteit. Örömteli munka volt, mert tetszettek az elképzeléseik, jó ízlésű megbízók, akik hallgattak is tanácsaimra ötleteik egységes és hatásos enteriőrbe rendezése érdekében. Remélem, hogy a gyerek szoba vagány elképzelése jövőbeli lakóját is meggyőzi arról, hogy milyen jó lesz ide költöznie!

A tapéták, lámpák, burkolatok, a falmatricák és pószterek, a berendezés nagy része már be van szerezve. Alig várom, hogy a terveken bemutatott tereket a valóságban is lássam már! Látványos ilyenkor újra megnézni a jelenlegi állapotot, és összevetni azt a tervekkel. Ezeket a kép párokat osztom meg ma az alábbiakban. 

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek