MERT BOLDOGGÁ TESZ :)

TYGERTREND BLOG

2017. jún 14.

Greenpest - újabb színfolt az airbnb budapesti kínálatában

írta: Szigeti Zoltán
Greenpest - újabb színfolt az airbnb budapesti kínálatában

Jó érzés úgy befejezni egy munkát, hogy nincs kétségünk, hogy a megbízóink megkapták azt, amit reméltek az együttműködésünktől, és elégedettek mind az eredménnyel, mind a folyamattal! Nagy szó ez egy olyan szakmában, ahol a megbízók többsége a felújítás koszát, zaját és meglepetéseit természetes reakcióval nem szívleli.

Elkészült a legújabb munkánk, egy olyan két szobás 77 négyzetméteres lakás, amelyet a tulajdonosai külföldre költözésük okán airbnb-n szeretnének kiadni, hogy addigi is jövedelmet hozzon nekik, amíg nem laknak benne.

Az alábbi képeket Mile Melinda, a LinaPhotography fotósa készítette.

9_8.jpg

Airbnb-n jól szerepelni ma már Budapesten azonban nem kis kihívás, éppen ezért a bő két millió forintos büdzsé is elsősorban homestaging fogásokra volt elegendő: festés, hangulatot adó burkolatok és képek, az új kiadási funkcióhoz szükséges klassz bútorok.

2_14.jpg

Izgalmas a projektek végén összehasonlítani az előtte, a látványterv és a felújítás után készült képeket. Ebből osztok meg itt néhányat:

 

Szeretjük ezt a munkát, szép is a zöld üzenete, büszke vagyok, hogy a munkánk eredményeképpen az idelátogató külföldiek a Greenpest által hordozott üzenettel gazdagítják a Budapest élményüket.

És végül a reklám helye, a megbízóink visszajelzései:

27.jpg

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Homestaging Ingatlan befektetés Lakberendezési tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://tygertrend.blog.hu/api/trackback/id/tr4812592895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása