2015. okt 18.

Extravagáns új bár a bazilika mellett: Mini

írta: Szigeti Zoltán
Extravagáns új bár a bazilika mellett: Mini

Az autók világa mindig is közel állt hozzám, ezen belül a Mini történelme is, de még inkább tisztelem, ahogyan megújították és még nagyobbra építették ezt a márkát. Ahogyan a 206-os Peugeot behozta az addig szögletes 80-as évek után a kerek vonalakat, és a macska szerű lámpát, úgy a Mini Morris is megújította a divatot több színű fényezésével és formavilágával. A Peugeotval ellentétben a Mini nem hagyta ezt ennyiben, meglovagolva a divatot más területen is hódítanak és építik tovább a márka presztizsét. Ennek jegyében a Mini stílusához méltó bisztrót nyitottak a Szent István téren. A stílusa extravagáns, színes, modern, Minis.

A kontrasztos fekete-fehér színvilágú világítás, és főként a szokatlanul a mennyezet díszítését szolgáló Miniről készült rajzok teszik különlegessé a fogadó vagy DJ pultot.


A mosdó bejáratához különleges matchbox-szerű kisautós falat valósítottak meg:


Tetszik a pissoiroknál az angol hangulatot sugárzó és a Mini formájára is emlékeztető bulldog fenék elhelyezése. A színvilággal és az anyaghasználattal együtt merész és újszerű megoldás ráadásul. Vajon ő is pissoirnál áll?


A Minik játékos színvilágát és az autó felső kategóriába tartozó eleganciáját is kiemeli az üveg és a sakktábla fekete fehér mintájának használata:

 


Tetszik, ahogy a bár minden részlete a Mini hangulatot sugározza. Az asztaloknál lévő pad is exkluzív autó ülés huzatot kapott:

 


A bár stílusa nem az én világom, de kétségkívül átgondolt kreatív tervezői munka eredménye, az autóhoz hasonlóan meglepő ötletekkel nyűgöz le és tesz boldoggá! Akinek tetszik járjon utána a helyszínen!

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

logo-torii-32.png

 

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek