2015. nov 01.

Evelin szobájának felújítása folytatódik!

írta: Szigeti Zoltán
Evelin szobájának felújítása folytatódik!

Korábban ITT írtam februárra várt lányunk, Evelin szobájának felújításáról.
Jó példája annak, hogy miért saját magamon próbáljam ki az új dolgokat, ne a megbízómon. A szekrényeket a krétafestékkel sikerült többé-kevésbé szépen lefesteni, nem a festéken múlott, talán inkább a nagy felület miatti türelmetlenségünkön, hogy nem lett csak 90%-osan szép. A waxolás-lakkozás azonban nem lett tökéletes. Először viasszal próbáltuk meg fedni a felületet a tartós hatás kedvéért, hogy kopásálló legyen a felület, de az sárgás foltosra színezte a felületet.
Egy napos kutató munka után víz bázisú parketta lakknál kötöttünk ki, ami hálás anyag is volt, jól lehetett kezelni, és többé kevésbé átlátszó felületet is alkotott. A többé kevésbé az oka, hogy örülök, hogy magunknak újítottuk fel a szekrényt, és nem megbízónak, mert nem lett teljesen fehér a felület, itt ott sárgás foltos lett, ahol a lakk jobban megtapadt-összegyűlt.

Ezért jött az ötlet, hogy valamivel el kell terelni a figyelmet róla, és az ITT elérhető webshop adta meg a képeken látható megoldást. A matricák közben fent is vannak a szekrényeken, és betöltik szerepüket: most már fehér szekrénynek látszik vidám állatokkal, és szép. A szobáról megosztok képeket, amikor kész lesz, addig is az állatokat külön be akartam mutatni, mert hasznos tipp egy nem tökéletesre sikerült munkáról való figyelem elterelésre, és nem utolsósorban nagyon jófejek és aranyosak!:)

 


Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

logo-torii-32.png

 

Szólj hozzá

DIY Homestaging Lakberendezési tippek