2015. nov 18.

Elkészült és kiadó a legújabb befektetés munkám!

írta: Szigeti Zoltán
Elkészült és kiadó a legújabb befektetés munkám!

Régóta várt pillanat jött el! A hétvégén megmutattam megbízómnak a két hónapja készülő lakását. Megható pillanat volt, ugyanis abban egyeztünk meg, hogy miután vásárlás után megmutattam a látványterveket, amiket elfogadott, az után csak akkor jön fel a lakásba, ha az elkészült! Hétvégére elkészült, és az ajtót kinyitva ebbe a szobába lépett be:

wp_20151111_20_20_50_pro.jpg

Ez történt a hétvégén, és mint írtam megható volt, mert ahogyan utólag elmondta, nem számított rá, hogy ekkora változást fog látni, és hogy elgondolkozik, egyáltalán kiadja-e, annyira tetszik neki! Én pedig arra nem számítottam, hogy kérdésemre, változtatna-e bármit rajta, azt felelte, hogy semmit, mert így tökéletes. Néhány utolsó simítás hátra van, de mi már aludtunk ott, nem bírtuk ki, hiszen olyan szép, jó volt ott tölteni időt. Nem öntömjénezés céljából írom, hanem hogy megpróbáljam átadni, miért volt megható a hétvégi pillanat.

A fürdőszobáját szintén a japán modern stílus jegyében elegáns szín összeállítás és természetes anyagok jellemzik:

wp_20151112_18_48_03_pro.jpg

Természetesen végül a kiadás mellett maradtunk, hiszen befektetés céljából vette, de az eladást el is vettük időközben annak ellenére, hogy az árak az egekbe szöktek közben is. A hirdetés IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ linkjén láthatóak a mobillal készült képek és az alaprajz az elkészült lakásról.

A profi fotós által készítetteket várom közben. Amint azokat is megkapom, részletesen beszámolok a felújítás részleteiről!

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

logo-torii-32.png

Szólj hozzá

Ingatlan befektetés Lakberendezési tippek