2015. dec 21.

Ikea és Kika, kösd fel a nadrágod, itt a MömaX

írta: Szigeti Zoltán
Ikea és Kika, kösd fel a nadrágod, itt a MömaX

A Baumax kivonult a sok szereplős és egymáshoz igencsak hasonló magyar barkács áruház piacról, és a hír már-már igaznak sem tűnt, hogy a helyére lakberendezési áruház költözik. Végre az első áruház fel lett töltve, és a Szentendrei úton megnyílt az osztrák MömaX áruháza a Baumax helyén. Tudtommal több nyitást is terveznek, egymás után majd a jövőben.

Kíváncsian látogattunk el a hétvégén, mert a barkács áruház piaccal ellentétben a lakberendezési áruház piac több szereplő kihalása után eléggé ikea-kika bipolárissá vált, és ezt a megszokott monotonitást csak az on-line elérhető, illetve egyedileg készíttetett termékek oldották fel valamelyest. Szeretem a két áruház termékeit, de mégis jót tett a kínálatnak és a versenynek az, hogy egy újabb komoly szereplő jelent meg a piacon a Mömax nyitásával.

Az áruház ikea jellegű elrendezéssel lett kialakítva, a felső szinten labirintus szerű ösvény mentén haladhatunk a berendezett lakás belsők közt, amelyek komoly inspiráció forrásként működnek a fantázia és a pénztárca nyitás ösztönzése céljából. Izgalmas termékek és berendezések jellemzik, ezzel együtt ami a leginkább megmaradt, azok a különleges falburkolatok és sok-sok izgalmas tapéta! Termékei ezzel szemben stílusban inkább a kika kínálatára emlékeztetnek, de sok újdonságot is láttunk. Jöjjenek hát a fotók:

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

logo-torii-32.png

 

 

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek