2016. jan 13.

Az airbnb budapesti kínálata lenyűgöző

írta: Szigeti Zoltán
Az airbnb budapesti kínálata lenyűgöző

Egy megbízásom kapcsán a héten piaci ár elemzést végeztem az airbnb-n, amikor is újra meglepődtem a kínálat minőségén. Mindenképp célszerűnek tartom megosztani az alábbi képválogatást, ami mutatja, hogy aki ma Budapesten ingatlanának rövid távú kiadásán töri a fejét, annak milyen minőségi és esztétikai szintet célszerű megütnie ahhoz, hogy a versenyben ne csak alacsony árral tudjon vendéget fogadni. Az airbnb kínálata beillik egy mai lakberendezési stílus kalauznak is, ahogyan azt az alábbi képek bizonyítani fogják.

Rengeteg a szépen és meglepően ötletesen felújított belvárosi garzon, amire az alábbi képeken látható, ITT és ITT elérhető lakások szép példák.

A modern romantikus:

1_2.JPG

2_2.JPG

 

Az ízlésesen modern ötletes:

3_1.JPG

4_1.JPG

 

Aki bohém különlegességre vágyik, az is talál magának különleges fészket ITT, képek alábbiakban láthatóak.

5_1.JPG

6_1.JPG

 

Aki az airbnb-t pusztán csak a fiatalok olcsó szálláskeresőjének tekinti még, annak érdemes az alábbi képeken látható két lakás példája alapján újraértékelni a megítélését. A modern minimál luxus szép megvalósítása az alábbi ITT elérhető lakás:

7_1.JPG

8_1.JPG

 

Szó szerint a hab a tortán a barokkos túlaranyozott pompájával, múzeumi szintű berendezésével az ITT elérhető lakás, amely egy pesti palotából néz az Erzsébet hídra. Félre ne értsen senki, hogy ez tetszik a legjobban, de el kell ismerni, hogy ez a legkülönlegesebb azáltal, hogy nem csak egy budapesti, ezen túl egy idő utazásra is hív:

9_1.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

logo-torii-32.png

Szólj hozzá

Ingatlan befektetés Lakberendezési tippek