2016. sze 12.

Mennyit számít a homestaging a lakás hirdetésénél!

írta: Szigeti Zoltán
Mennyit számít a homestaging a lakás hirdetésénél!

Az Otthontérkép összegyűjtötte a blogján ITT elérhető cikkben az elmúlt hét legstílusosabb eladó és kiadó otthonait. Remek példák ezek a lakások arra, amiről korábban ITT elérhető cikkemben már írtam, hogy milyen sokat számít a lakás értékítéletében és így árában a hirdetésre jól felkészített és berendezett, profin lefotózott lakás! Erre bizonyíték, hogy milyen különleges extra hírverést is kaptak ezek a lakások, amiket még hírlevélben is kiküldött az otthontérkép. Valószínű nem sokáig lesznek fent a hirdetések, ezért  a legjobb képeket lementettem, és miután ITT elérhető cikkemben a homestagingre ellenpéldákat korábban már megosztottam, alább a mintapéldákat osztom meg.

Az alábbi 80 négyzetméteres soproni eladó lakás ízléses berendezése kifejezetten harmonikus hatást kelt, ki ne vágyna egy ilyen lakásra?

Az alábbi Király utcai kiadó lakás egy kevésbé harmonikus, de annál merészebb és izgalmas környezettel hívogat luxus áron:

Mi bizonyítja a fent leírtakon túl, hogy ez nem csak lakberendezési hóbort, hanem anyagilag megéri a felkészítés? Az alább bemutatott mindkét lakás hirdetésén látható, hogy áruk emelkedett a hirdetés kezdetéhez képest, azaz nagyobb érdeklődést és keresletet kaptak, mint eredetileg remélték.

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

 

 

Szólj hozzá

Homestaging Lakberendezési tippek