2016. sze 23.

Menők a kötött kiegészítők

írta: Horváth Rita Nikolett
Menők a kötött kiegészítők

Aki szereti a kötött dolgokat és valami igazán különleges bútort vagy kiegészítőt szeretne a lakásába ajánlom a Kumeko termékeit. Sasha Fefelova cseh építész és dizájner prágai lakásába tervezte meg első párnáját prágai nappalijába ebben a különleges csomózott technikával. Az egyedi és feltűnő dizájnú termékek hamar nagy érdeklődést kaptak, így az ötlet gyorsan eladhatóvá vált. Kumeka márka név Sasha nagymamája által használt orosz szóból származik, aminek a jelentése létrehozni, kitalálni valamit. Ezekben a bútorokban ötvöződik Sasha építész szakmai háttere és szenvedélye a varrás iránt. Minden egyes elem megalkotását a régi világ inspirálja, de az új modern élet számára.

 

Forrás: ITT

A kötött anyag szinte bármiben jól mutat a lakberendezésben, legyen ez akár fotel kárpitja, párna, takaró, lámpa búra, puff, váza, vagy szőnyeg.

Forrás: ITT

A csomós kötött technika nem csak a lakberendezésben divatos manapság, hanem az ékszer készítésben is.  Egyik kedvenc nyakláncom Lango Krisztina által tervezett, kötélből csomózott remekműve. Nagyon különleges darabokat tervez és készít ezzel az alapvetően egyszerű technikával. Mindenkinek ajánlom, mert egy nagyon mutatós kiegészítője lehet öltözetünknek.

Forrás: ITT

Horváth Rita

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek