2016. okt 05.

Dobozban tárolt bútorok

írta: Horváth Rita Nikolett
Dobozban tárolt bútorok

Rolands Landsbergs által tervezett Boxetti nevű bútor kollekció ideális megoldás olyanok számára, akik rajonganak a futurisztikus minimalista stílusért, fanatikusan élvezik a lakás minden egyes négyzetméterét kihasználni, olyan bútorokat szeretnek használni, ami könnyen és gyorsan átalakítható.

Rolands 3 alapelvet vett figyelembe a bútorok tervezésekor: funkcionalitás; fejlett technológia; kortárs minimalizmus. Mindegyik Boxetti modul úgy lett megálmodva, hogy az maximálisan kielégítse az egyedi igényeket funkcionalitás és használhatóság jegyében.

Ezek a bútorok összezárt állapotban nem is látszódnak bútoroknak, viszont elmozgatva különböző funkciókat kapunk.

Az alap kollekció 5 féle dobozt tartalmaz: háló doboz ággyal;  gardrób szekrény, nappali doboz kanapéval és asztallal; média központ televízióval; iroda doboz székkel és íróasztallal; konyha doboz tároló, főző, pult felületekkel. Mindegyik ugyanazt a koncepciót követi: szögletes geometria; fényes felületek, fehér narancssárga színvilág.

Így akár egy egy szobás lakásban is kényelmesen élhetünk, mert éppen azt a dobozt hajtogatjuk ki, amilyen szobának a bútoraira szükségünk van. 

fold-out-room-boxetti-11.jpg

fold-out-room-boxetti-2.jpg

fold-out-rooms-boxetti-31.jpg

modular-interior-collection.jpg

10_1.jpg

11_1.jpg

5_5.jpg

6_3.jpg

7_2.jpg

8_2.jpg

9_5.jpg

boxetti-11-1.jpg

 Forrás: ITT

Horváth Rita

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek