2016. nov 04.

Elkészültek az erdei skandináv stílusú felújításunk látványtervei!

írta: Szigeti Zoltán
Elkészültek az erdei skandináv stílusú felújításunk látványtervei!

Mostanában az élet rengeteg izgalmas megbízással ajándékozott meg minket, sorban készülnek a látványtervek, amiket alig győzünk megosztani. Külön kedves projekt számunkra az a zuglói befektetés lakás, amelynek megtervezésében szabad kezet kaptunk. Szabadon és boldogan szárnyalt a fantáziánk, és boldogan jártuk a hosszú hétvégén a kedvenc boltjainkat a kiegészítők vásárlásához! A héten összeállt a koncepció, ami alapján a kivitelezés szervezését és a beszerzést megkezdtük.

A berendezés érdekessége, hogy az izgalmas látvány ellenére nem drága elemekből áll, ugyanis nem költhettünk ész nélkül, mert elvárás az 5 éven belüli megtérülés a magasabb kiadási ár által. Éppen ezért az egyszobás lakást átalakítjuk másfél szobássá a kiadási ár kategória lépés céljából.

A húszezer forintos állólámpa, a szépen megtervezett skandináv média állvány (megvásárolható ITT), a mosómacis párna már be is van szerezve a Mömaxból, hamarosan rendelem a plüss szarvas trófeát (megvásárolható ITT) a Butlersből! További képek és részletek a honlapunk referenciái közt ITT tekinthetőek meg!

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek