2016. dec 12.

Elkészült a fekete fehér geometrikus-indusztriál fürdőszobánk!

írta: Szigeti Zoltán
Elkészült a fekete fehér geometrikus-indusztriál fürdőszobánk!

Örömmel jelentem, hogy az ősszel befejeződött annak az apró, 3 négyzetméteres fürdőszobának a kivitelezése, amit egy barátunkkal közösen terveztünk újbudai otthonába! A fürdőszoba 80-as évekbeli hangulatát elegáns fekete-fehérbe öltöztettünk át, amit a burkolatok geometrikus mintái tesznek izgalmassá. 

web_06.JPG

A felújítás előtti állapotot az alábbi képek mutatják be:

3_6.jpg

A szaniterek maradtak az eredeti helyükön, a kis hely variálásra nem engedett teret. Kiköltöztettük viszont a mosógépet a lakás egy kamra helyiségébe, és a tér érzetet jelentősen kitágítottuk a teljes falat beborító tükör segítségével. A praktikus pakoló terület is jelentősen megnőtt a mosdó alatti pultos szekrénynek és a lebegő polcoknak köszönhetően.

Nézd meg a felújítást előkészítő látványterveink képeit az alábbi galériában!

Tetszik ebben a megbízásban, hogy a barátunk nem állt meg a szokványos megoldásoknál. Nyitott volt az olyan általunk javasolt szélsőségesebb megoldásokra, mint a szoba szerencsétlen adottságának számító falon kívül futó csöveinek kiemelésére fekete színnel, illetve a falon kívüli textil kábel vezetésre is, illetve a lakatossal ebbe a hangulatba egyedileg készíttetett, a geometrikus indusztriál hatást erősítő dupla törölközőtartóra is. A burkolatok terén is élmény volt az izgalmasabbnál izgalmasabb javaslatokkal überelni egymást mind mintában, mind a hosszított metró csempe halszálka elrendezésével. Különleges megoldás a mosdó mögötti fal vízálló tapétás burkolása is, illetve a tükör alá rejtett LED csík is a kádban olvasgatás hangulatos világításához.

Nézd meg a felújítás utáni képeket az alábbi galériában!

Nézd meg ennek a referenciánknak és más munkáinknak a képeit is a honlapunkon IDE kattintva!

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek