2016. dec 19.

Elkészült a színes eklektikus amerikai konyhás nappali munkánk!

írta: Szigeti Zoltán
Elkészült a színes eklektikus amerikai konyhás nappali munkánk!

Örömmel osztom meg, hogy egy hete fotóztuk azt a nyáron elkészült nappalit, amit abból a célból újítottunk fel, hogy a főzni szerető megbízónk sokkal jobban kihasználhassa közösségi térnek. Ebből a célból a lakás új konyhát kapott, amelyet ebbe a nappaliba költöztettünk:

web_08_x.JPG

Megbízóink szeretik a színeket, és nem szerettek volna a mai divat szerint csupán csak fekete-fehér-szürke hangulatot. Örömmel színeztük élettelivé a teret úgy, hogy a vintage stílusú konyha izgalmas kékre pácolt fa ajtókat kapott, míg az étkező merész élénk cseresznye piros színnel vonja magára a figyelmet. A nappali rész elválasztását hangsúlyozza a különböző falszín is, de főképpen hogy az étkezés központú rész markáns színeit tört fehér és szürke hátterekkel emeli ki. A kiegészítők a kék és piros színeket tükrözik vissza a szoba különböző pontjain. Megemlítendő jópofa elem a nappali feletti tükör "kerete" is, ugyanis ez a nappali korábbi ajtaja, amelyet ebből a célból javasoltunk megtartani, hogy felújítva dekor elemként adjon különleges hangulatot a szobának.

Nézd meg a a felújítás előtti látványterveket, a szoba felújítás előtti képeit és a felújítás utáni képeket az alábbi galériákban, amelyekben ezek a képek a szoba szemszögei szerint vannak csoportosítva:

Hangulatok a szobából:

Nézd meg ennek a referenciánknak és más munkáinknak a képeit is a honlapunkon IDE kattintva!

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek