2017. jan 17.

Megrendelőink tavalyi megbízásai segítenek!

írta: Szigeti Zoltán
Megrendelőink tavalyi megbízásai segítenek!

Jelenleg két felújításunk zajlik párhuzamosan, ami nagyon sok időnket elviszi. Izgalmas szakaszban épül és szépül már mindkét másfél szobás lakás, egy Zuglóban, egy pedig a Margit híd budai hídfőjéhez közel. Emiatt sajnos kevesebb időnk jut írni cikkeket is, ma mégis egy olyan kedves e-mailt kaptam, ami mutatja, hogy az adjukosse.hu és a Menhely alapítvány kezdeményezésrée tavaly felajánlott adomány jó helyre került.

503_2016_11_24_12_36_53_161117_fb_post_940x630_dupln_meleget_karcsonyra.jpg

Korábbi bejegyzésünkben ITT írtunk arról, hogy a 2016-os profitunk 10%-át jótkony célra ajánlottuk fel. Ma e-mail tájékoztattak a fejleményekről, amit jó volt olvasni: MERT BOLDOGGÁ TESZ!

Tájékoztatni szeretnénk a 2016. november végén zajló "Adjunk Duplán Meleget Karácsonyra!" adománygyűjtő akciónk utóéletéről.

Tamásék a karácsonyt biztonságban és melegben tölthették már - ez nagy megnyugvás volt számukra! Amint írtuk, karácsony előtt meglett a bejárati ajtó, egy nagyon lelkiismeretes kőműves beszerezte és beépítette azt, üveg került a felső ablakokba.
Örömmel jelentjük, hogy a héten belefogtunk a családdal együtt a következő feladatokba.

Az már menet közben kiderült, hogy a szükséges beruházásokat újra kellett gondolni a szakemberek felmérései után. Ezek alapján a két fűtőtest helyett egyet vásároltak csak. Kiegészítésére hatékonyabbnak, hosszú távon olcsóbban használható megoldásnak tűnik a meglévő villany cserépkályha felújítása (vezetékek és fűtőszál cseréje). Ezt a beruházást kezdtük el a héten, ami terveik szerint márciusig lezajlik.

Rossz állapotú lakás lévén sok változtatásra kényszerültünk a családdal együtt menet közben. Ezeket folyamatosan megbeszéljük, a Tamásékat segítő szociális munkás kolléga legalább hetente találkozik velük: a következő lépéseket megbeszélik, biztatja őket, támogatja az általuk menedzselt munkálatokat.
Mivel spóroltak a bejárati ajtóval, egy, korábban csak a reményekben megjelenő fejlesztés is létrejöhet majd: a gyerekek szempontjából fontos melegvíz egy bojler beszerzésével elérhetővé válik!

Jó látni, hogy működik a dolog: izgalommal várjuk a következő két hónapot!

Köszönjük a támogatást, mellyel a család helyzete, életminősége érezhetően javul!

Bízom benne, hogy idén is olyan jó évünk lesz, hogy sok izgalmas és kreatív megbízás összead olyan mennyiségű profitot, hogy ismét segíthessünk az arra érdemes rászorulók életén!

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Érdekességek-mosolyok