2017. feb 21.

Kiadó a frissen felújított skandináv stílusú lakásunk!

írta: Szigeti Zoltán
Kiadó a frissen felújított skandináv stílusú lakásunk!

A februári hetekben sajnos akaratunk ellenére nem sikerült blog bejegyzéseket írnunk, mert olyan sok minden izgalmas történt körülöttünk, amire priorizálnunk kellett az időnket. Elnézést kérünk olvasóinktól, igyekszünk mostantól visszatérni a szokásos kerékvágásba, és izgalmas híreket megosztani, amik boldoggá tesznek!

Év elején úgy döntöttünk, hogy két lakás párhuzamos felújítása mellett és ellenére nekivágunk a Style & Draw 2017 év lakberendező pályázatának is! Izgalmas feladat, amirnek részleteiről májusig, az eredményhirdetésig sajnos nem blogolhatunk, mert a pályázatot anonim módon kell leadni, hogy a zsűri pártatlanul dönthessen a pályamunkákról.

Amiről viszont végre blogolhatunk, az az elkészült egyik lakás, amit ma fotóztam be az albérlet hirdetés érdekében! Remélem nem olvasható szerénytelenségnek, hogy nagyon tetszik, nagyon szívesen laktam volna egy ilyen lakásban még szingli diák vagy pályakezdő koromban :) Mind csajozós, mind pedig csajos lakás szerintem, akár egy párnak is ideális, mivel az egy szobás lakást másfél szobássá alakítottuk át, hogy legyen külön hálószobája.

Ma tettem fel a hirdetést, IDE kattintva érhető el.

Ha tetszik, osszátok meg kérlek, hogy méltóan igényes lakóra találjon! Köszönjük!

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek