2017. ápr 13.

Japán stílusú lakásunk ötödik a Style&Draw év lakberendezője pályázatán

írta: Szigeti Zoltán
Japán stílusú lakásunk ötödik a Style&Draw év lakberendezője pályázatán

A Style and Home Lakberendezési Központ Magyarország piacvezető márkáinak összefogása, amely nyílt pályázatot hirdetett építészek, belsőépítészek, lakberendezők és enteriőrtervezők számára. A feladat egy 56 nm-es alapterületű tetőtéri lakás enteriőrjének megtervezése volt egy egyedülálló, jól szituált, 25-30 éves fiatal számára, aki kedveli a luxust, és szeret nagy társaságot meginvitálni otthonába.

Büszkén fogadtuk a hírt, hogy a pályázatunk a szakmai zsűri pontjai alapján az ötödik helyet érdemelte ki!

Még több kép a lakás tervéről IDE kattintva látható.

"A lakás belső terének kialakításában a japán hangulat megvalósítása volt az elsődleges, figyelembe véve a tulajdonos személyes tárgyainak elhelyezését, és társasági élettérre való vágyát. A lakás luxus szerető lakója számára nagy terek kialakítása volt célszerű, ezért az eredeti terven szereplő közlekedőt megszüntettem, és a helyére helyeztem át a konyhát. A konyha új helye miatt a nappali egy tágas térré alakult, ahol kényelmesen elférnek a vendégek. Az egyedülálló férfinak nincs szüksége 2 szobára, ezért a kisebb szobát megszüntetve egy nagyobb fürdőt és hálószobát terveztem. A japán hangulatot a szín világgal, az anyag használattal, a sok indirekt világítással és különböző dekorációs elemekkel idéztem elő. A megbízó számára egyedi, különleges bútorokat terveztem a hálóba, az előszobába és a nappaliba."

Horváth Rita, ötödik helyen végzett tervező

A célunk az volt, hogy bemutassuk, hogy létezik alternatíva a mostanában felkapott skandináv, vintage és indusztriál stílusok mellett: a kedvenc japán stílusunkba öltöztetve az enteriőrt nyugodt és különleges hatású modern lakást álmodtunk meg

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek