2017. aug 21.

Klassz lakásban kihívás jobbat tervezni

írta: Szigeti Zoltán
Klassz lakásban kihívás jobbat tervezni

A nyár elején keresett meg minket egy nagyon jó ízléssel megáldott pár az év lakberendezője pályázaton elért szép eredményünk után. Azzal a megbízással tiszteltek meg minket, hogy a lakásukról mutassuk be, hogy szerintünk hogyan lenne optimális berendezni, merjünk nagyot álmodni, és meglátjuk a végén, minek a megvalósítása fér bele a költségkeretbe. Mindezt modern, letisztult, szabályos vonalakkal szeretnék megcsinálni. Azért volt ez szép kihívás, mert a saját nappalink berendezését is ihlette az ő nappalijuk berendezése hat-hét évvel ezelőtt.

A fő cél az volt, hogy az étkezőt hozzuk a konyha közelébe a távol lévő külön szobából. Az alábbi képpár felső része mutatja a jelenlegi, alatta a terv állapotot.

pjimage_4_5.jpg

A nappali melletti étkező felszabadulása révén ki tudtunk alakítani helyet a zene megszállott megbízó zene kollekciója számára. Mostantól ebben az inspiráló környezetben hódolhat gitározási szenvedélyének, illetve itt alkothatja népszerű blogját. A felső kép mutatja be a jelenlegi állapotot, az alsó a terv állapotot.

pjimage_5_3.jpg

A vizes helyiségeket is modernizálni szeretnék. Ennek keretén belül e korábban szűk fürdőszobát összenyitottuk a szomszédos folyosó egy részével, illetve a korábban szeparált szaunával, így egy tágas wellness helyiség hatását fogja kelteni a fürdőszoba - balra a jelenlegi, jobbra a terv állapot látható:

pjimage_1_8.jpg

pjimage_2_6.jpg

A szép, de divatjamúlt régi konyha helyére is letisztult vonalú magasfényű bútorlapos modern konyhát terveztünk:

pjimage_3_6.jpg

Az előszoba tárolása korábban nem volt megtervezve, ezt a hiányosságot is pótoljuk, és közösen megterveztük a rendezett és modern tárolóhelyet az előszobába:

pjimage_13.jpg

Az eredmény látványterveit élvezet volt velük együtt tervezni, és alig várom, hogy jövőre megvalósítsuk azokat!

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek