2018. dec 27.

Izgalmas referenciákkal térünk vissza :)

írta: Szigeti Zoltán
Izgalmas referenciákkal térünk vissza :)

Itt az év vége, és úgy döntöttem, hogy kihasználom a karácsony körüli kis csendet, és így megtöröm az on-line csendet, ami ebben az évben körbe vett minket a gyerekeink körüli sok teendő és a sok munka miatt! Elkezdtem feltölteni honlapunkra is a referenciákat, hogy látható legyen, mi mindent alkottunk! Izgalmas így listaszerűen végiglapozni, jó érzés látni a munkánk eredményét az év végén!

Az egyik izgalmas gondolat, ami felmerült bennem, hogy mennyire érdekes látni a képeken, hogy megrendelőink bár különböző stílusokkal azonosultak, mégis ezek a különböző irányok és bútorok is adták egyenként nekem a különleges és exkluzív hangulatot!

 

Megterveztük a lakását a grungery.hu alkotójának, aki a munkánk eredményeképpen nem csak a családját jobban összehozó konyha-étkező tervet kapott, de így felszabadult a hely a gyerekkorban megálmodott gitáros alkotó szobához is, ahol a blog is készül ma már!

hidasz_0629_fele_annyi_lec_nezet_sb.jpg

Az exkluzív hatást a használt anyagokon túl itt nekem a tervezett üvegfal mögé rejtett szaunás fürdőszoba látványa is adta.

hidasz_0531_nezet_a.jpg

További képek és gondolatok erről a munkánkról olvasható ITT.

 

Az alábbi lakásunkra csak látványtervek készültek, ugyanis a tulajdonos célja az volt, hogy megfelelően tudja bemutatni egy régen felújított lakásban rejlő lehetőségeket a vevők számára a minél magasabb áron értékesítés céljából. A ház klasszikus hangulatát kevertük itt a ma nagy népszerűségnek örvendő skandináv stílussal. Izgalmas exkluzív hatást ad különleges bútoraival, hangulatos modern világításával és merész színeivel, mégis klasszikus háttér hangulatával!

0_2.jpg

8_7.jpg

További képek és gondolatok erről a munkánkról olvasható ITT.

 

Távolról nézve a leginkább exkluzív hatást kereső megbízónk látványtervei az alábbiak. 35 év körüli pár számára a feladatunk a nappali, étkező és konyha terének, azaz az alsó szintnek a harmonikus berendezési terve volt. A pár gyereket is tervez vállalni, de azt is kérték, hogy alkalmas legyen a tér arra is, hogy szeretnek kisebb fogadásokat tartani, pár jó barátot áthívni koktélozni.

wenga_nezet_3.jpg

wenga_nezet_0.jpg

További képek és gondolatok erről a munkánkról olvasható ITT.

 

Más-más a stílus, de egyenként is adják nekünk azt a különleges hangulatot, amiben élve 2018 végén is megköszönhetjük a klassz élet ajándékát!

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek