2016. már 07.

Megvalósítom első nagy terasz álmom!

írta: Szigeti Zoltán
Megvalósítom első nagy terasz álmom!

A terasz mindig is a lakások egyik legjobb része - nem véletlenül szeretjük, hiszen jó időben kellemesen eltöltött pillanatok kapcsolódnak hozzá: kikapcsolódás, baráti, családi együttlét, buli, finom grillezés! Teraszt még nem terveztem, de ezek miatt nagyon örültem a lehetőségnek, illetve a megtiszteltetésnek, amikor ezeknek a pillanatoknak a környezetének a megtervezésére kért fel egy kedves ismerősöm!

Óbudán található az alábbi ház a Dunához közel, aminek a földszintjére megbízóm azért költözött, mert egy széles teraszra vágyott, ahol a nyári estéket tölthetik. Modern, letisztult terasz berendezést kértek, ami illik a ház stílusához. A terasz fölé egy előtetőt kértek, hogy ne ázzon el esős időben, illetve szúnyogháló borítást, hogy a Duna közelsége miatti szúnyogmennyiség ne rontsa el az esték hangulatát.

A bemutatott látványterveket osztom most meg, amelyeket örömmel fogadták, ezeket csiszolgatjuk még a kivitelezés kezdetéig. Az első képen a jelenlegi állapot látható, utána a látványtervek. Kommentben örülök a visszajelzéseknek, illetve javaslatoknak, ha van jó ötletetek!

elotteutana.png

4e.png

1_4.png

1e.png

2_1.png

2e.png

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

logo-torii-32.png

 

 

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek