2016. jún 15.

Az építkezés jól halad - helyzetjelentés

írta: Szigeti Zoltán
Az építkezés jól halad - helyzetjelentés

Szépan halad párhuzamosan a különböző megbízásaim kivitelezése. Jó látni, ahogy haladnak! Néhányan kérdeztétek, hogy hogy állnak, ezért megosztok néhány fényképet a jelenlegi állapotról összehasonlítva azt a kiindulási állapottal, illetve a céllal, amit látványterven határoztunk meg, hogy össze lehessen hasonlítani, honnan indultunk, hol tartunk, és mi a cél.

Télen keresett meg egy kedves pár, hogy földszinti óbudai lakásuk előtt szeretnék beépíteni a teraszt előtetővel, és árnyékolni, hogy a nyugati fekvés ellenére nyáron is kellemes pihenőhely legyen. A motorosan kifeszíthető árnyékolók már fel vannak szerelve, jelenleg az előtető kivitelezése folyik. Ezután pliszés szúnyoghálók lesznek felszerelve, majd végre burkolhatjuk, és berendezhetjük ezt a kellemesen tágas, zöldre néző teraszt!

pjimage_1.jpg

pjimage_8.jpg

Újlipótvárosi projektemben az újra értékesítés céljából vásárolt lakás felújítása halad szépen. Erről a befektetésről ITT írok bővebben. Ez egy szecessziós ház ötödik emeletén lévő, eredetileg a ház közös mosóhelyiségeiként szolgáló szobák felújításából és vizes blokk kialakításából áll egy exkluzív, napos lakás teremtése céljából. A belső falak nagy részét már kibontottuk, a víz és villanyvezetékek cserélve lettek, a padlófűtés már telepítve lett, jelenleg a gipszkarton dekor elemeket építik. Végre az építkezési terület helyén kezd lakás alakulni, és látványossá válni a változás!

pjimage_2.jpg

pjimage_3.jpg

pjimage_4.jpg

pjimage_5.jpg

Néhány képet mutatok a céllal is összehasonlítva:

pjimage_7.jpg

pjimage_6.jpg

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek