2016. aug 05.

Vagány sötétkék vintage konyha készül

írta: Szigeti Zoltán
Vagány sötétkék vintage konyha készül

Izgalmas mindig a felújításnak abba a szakaszába lépni, amikor a sok rombolás és koszolás után már le vannak festve-mózolva a felületek, és kerülnek be a bútorok a szobába. Korábban írtam már ITT elérhető cikkemben írtam már arról a megbízásomról, ahol amerikai konyhás nappali megtervezésével bíztak meg korábbi dolgozóval kombinált nappali helyére.

Végre tegnapra telepíteték a konyha bútort, és kezd kialakulni a szoba karaktere. Ugyan még nincs kész teljesen a bútor, néhány lap és takaróléc még hiányzik a helyére, de öröm volt a szobában látni, mert mutatja már a hatását. A bútor színe egyedileg fényezett sötétkék, ami nem csak szépen mutatja a fenyőlapok erezetét, de különböző fényviszonyokban váltja a színét is a majdnem feket hatástól a színes kékig. Erről közeli képeket minenképp csinálok majd, ha kész a konyha.

Este is izgalmas volt egymás mellé rakni a felújítás előtti képeket a különböző látványtervekkel, illetve a felújítás mai állapotáról készült fotókkal. Ezeket osztom meg ma, mert látványos az átalakulás! 

pjimage_1_3.jpg

 

dddd

 

pjimage_2_1.jpg

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá

Lakberendezési tippek