2016. sze 21.

A modern iroda menő a raktárban

írta: Szigeti Zoltán
A modern iroda menő a raktárban

Szeretem azokat a munkahely enteriőröket, amelyek magával ragadják az embert, kedvet csinálnak az ottléthez, a munkához, és ennek érdekében veszik a bátorságot, hogy a szokásos hideg multis irodák átlagos hivatali hangulatából kilógjanak. Erre remek példa az alábbi képeken látható chicagoi iroda, amelyet Vladimir Radutny újított fel egy helyi ingatlanfejlesztő cég munkatársai számára.

Az iroda karakterét az adja, hogy a loft hangulatot árasztó bontott téglás és fa felületek természetes és szabálytalan hangulata izgalmas kontrasztban áll az irodai kiegészítők és a nagy üvegfelületek letisztult szabályosságával. A kontrasztot ráadásul harmonikusan ellensúlyozza a két fajta felület által meghatározott egységes színvilág.

Az iroda egyik különlegessége az épület közepén lévő parkolója, amelyben a tulajdonos Porscheje szokatlan módon az iroda díszeként szerepel. Külön felhívom a figyelmet a kör alakba rendezett fénycsövekre az egyik asztal felett, amely különleges és szép megoldás, illetve a kosárpalánkra is, ami az irodában kapott helyet. Inspiráló munkahely, ami boldoggá tesz!

 

Forrás: ITT

 

Szigeti Zoltán

tygertrend.hu

Szólj hozzá